Fri...

Tisdagen den 23:e februari opererade jag bort min kompis Roboleg från vänsterbenet. Här kommer lite random facts från en slö hjärna, angående detta.

  • Alla mina jeans är för små. Pinsamt... Jag har blivit en liten sockis av att bära runt på ett tungt robotben i fem månader! Jag tror det är för att jag fått så dålig kondition, inte rört mig mer än nödvändigt under dessa fem månader...
  • Eftereffekterna av denna operationen var värre än jag trott. Jag trodde jag skulle kunna gå därifrån nån timme efter operationen, iklädd jeans. Så var inte fallet. Som de sa strax före operation, så är jag nu fast med en odräglig träningsverk i några dar, som begränsar mig till kryckor igen.
  • Jag kände mig som en riktig stammis där på Mölndals sjukhus. Många kände igen mig, jag visste allt vad jag skulle göra. Jag vill ju inte bli alltför van vid situationen... Lite läskigt.
  • Mina ben vägrar att inte gå kobent. Jag får gå långsamt och koncentrera mig om detta ska hända... Det känns som om nånting ska slå i nått vasst.
  • Mitt ben är ju väldigt ömt nu, detta gör att jag saknar min metallbur. Därinne kändes det som om benet var oövervinnerligt; jag kunde slå i benet lite varsomhelt och veta att det skulle inte göra ont för mig, det skulle göra ont på saken eller människan jag nu råkade sparka. Saknar mitt vapen.
  • Saknar också mitt otroliga förråd ordvitsar - inget mer break-a-leg-skämt för min del.
  • Benen ser snedare ut än de gjorde när jag hade på mig robo-leg...

annars är jag glad.   :D

SSSSsssstre-ssssss........

Vill bara anteckna att detta lovet har varit lite väl stressigt. Buhu. Inte för att jag har gjort mkt,(en enda gång umgicks jag med icke-familj) bara det att ett stressformat moln hängt över mig hela tin.

LÄXOR PÅ LOVET BORDE ICKE INTRÄFFA!

Imorn är sista lovdag, fortfarande filmanalys, personporträtt, läsa-tråk-bok-och-skriva-blogginlägg-till-det samt annalkande matteprov(hyperviktigt!!).

Lite småtrist att bara logga in här för att klaga av mig, men är inte det vad en blogg is all about, actually....

och. Snön - SLUTA!!!!!!!!


Gilbert Grape är en bra film. Just i denna sekund känner jag dock att jag gärna hade kunnat vara utan den...

Joppdi-doo

Så, vad har flygande frida haft för sig det senaste? Hon har lärt sig de absoluta grunderna till att bygga en webbsida(inga mallar här inte) lärt sig klura Rubiks på sju minuter samt blivit en sann Youtube-nörd(pogobat ftw!)

Nu vet ni.
Hoppas er tillvaro är en aning ljusare nu.





Update: 20:e februari - 2 min 37 sek!

Ack

Jag kom på en sak idag. Men jag orkar inte skriva en fet text och leta på goggli en halvtimme efter en bild.


:O

Jag har utnyttjat min tid dåligt. Jag har längtat härifrån, utan att se möjligheterna. Snart är det säkerligen slut, aldrig igen(hoppas jag) kommer jag få chansen att dra detta AWSUM skämtet sanningsenligt under provtillfälle igen:

"Bryt ett ben. SÅ DU KAN MATCHA MIG! HA HA hahAHHAHA! "


*Skratt*


*Applåder*


*Ovationer*


*Adenosintrifosfat och infinitesimaler i mångfald*


FRÅGESTUND: Roboleg

Ställer nu till med en FRÅGESTUND här på bloggen, med det allsidiga temat "Allt du någonsin undrat om hur det är att ständigt tvingas bära på ett robotben". Så, fråga på!



Inleder detta projekt genom att svara på 2 jag tror kommer bli aktuella:

FRÅGA ETT:
Hur känns det egentligen att ha ett, som du kallar det, "robotben"?
SVAR: Ja du Ego, jag skulle säga att det känns lite så som det känns att ha tänder. Känn efter hur det känns i tandköttet. En värme, men ändå inte. Det stramar åt, men ändå inte. Känslan är femdubblad när man har ett robotben. Svag jämförelse, men det är faktiskt det närmsta jag kan komma. Prova på själv, vettja, och säg mig vad du tycker.


FRÅGA TVÅ: Hur dålig blir egentligen konditionen när man går runt med robotben i fem månader?
SVAR: Det ska jag säga dig. Det är väldigt lätt förklarat: Jag var med på gymnastiken igår på skolan. En halvtimme. Bordtennis. Idag har jag så mycket träningsverk så det är löjligt. Inte kul!

Webdesign! woo!



Ska till UNIQIFY HB, ett Boråsbaserat webdesignföretag, nu på torsdag! I samarbete med Rotary och Bäckängsgymnasiet. Det ska bli så kul! Ska ta med ett CV också, ifallatt ifallatt, men det blir nog inget - det är tre personer som arbetar där. I vilket fall som helst ska det bli urkul!

På tal om webdesign har jag också valt ämnet som IV-kurs i trean :)

JO, lite datanörd får man va.



update: det gick inte så bra. Jag gick vilse. Ship happend!

RSS 2.0