Nu när jag ändå är här o skriver så...

Vad roligt det var idag när vi pratade omkull Jerremalm så att vi slutade ca 3 timmar tidigare. hihi.

Frida Ellinor funderar.

När man utvecklas till det bättre, när man tror att man förändrats så mycket att man i princip är en ny person - så kanske man kan säga såhär, om någon ovana: "Nej, sånt gör inte jag inte, nä det var den gamla frida som gjorde sådant."

Så till paradoxen. Varför säger man gamla när man hänvisar till en yngre version av sigsjälv?

Sånna här tankar poppar upp i mitt huve varenda dag.



Paradox

Nånsin läst en text du skrivit för 3 år sen och tänkt, oh my guide vad kass jag var. Himla kassaskåp. Ja, eller nått liknande? Jag avskyr exempelvis etthalvårsedan-frida, den tönten, som använder puckade xd-figurer efter varje mening skriven på internet.

frågan är då: hur i hela herrljunga ska man nånsin kunna utveckla ett bra självförtroende, när man vet att man tids nog kommer avsky den fridan man är idag??


existensiell paradox. At its best.



*kattbild för att lätta upp stämningen hära

Utveckling?

Ibland går utvecklingen så långsamt att man inte märker det, men sen när man väl kommer o tänka på det är det som om man går in i en betongvägg. På ett bra sätt.

Exempelvis är det ganska otroligt för mig hur fenomenet "överskriden dead-line" över huvud taget inte finns med på kartan längre. Det är helt otänkbart att man skulle lämna in en uppgift en dag för sent, eller mejla i sista sekund att du får den imorn - utan att ha en anledning.. Håller jag på att växa upp?

Sen finns det förändringar man märker och är stolt över. Jag tränar numera 2 ggr/veckan, äter frukt efter, äter vitaminrik yoghurt varje morgon, grönsaker när jag måste... Innan var jag allergisk mot allt nyttigt.

Sakta, sakta går det åt rätt håll. Min benoperation som jag hade för ett tag sen gör sig även påmind lite då och då, det resulterar då i ett fånigt flin i mitt ansikte om att den tiden då inte är nu. JO alla positiva aspekter är nödvändiga när man ska klara sig helskinnad genom det så kallade LIVET!


Random bild... Den föreställer lycka.

Lever

Göteborg i onsdags, det var SVT och det var GP och det var Journalisthögskolan. Och alla hette Glenn.


Göteborg e staden på G. fattar du de knickedick, kom hit å va me...


RSS 2.0