Harry Potter-mani

Hälsade på sin mormor, det var vad Frida Ellinor hade för sig denna lördag. Om i fall ni undrar. Och när man väl är i puttenuttstaden Alingsås kan man lika gärna bege sig mot Vinden också.
En second hand-affär.

Blev enormt glad över att hitta den fullständiga hisnande humoristiska Liftarens guide till galaxen i pocketformat, för en tjuga. För att inte tala om den gula sparbössan med glada dansande kossor. 5 kr.





-----------------WOW!


Ja, men i alla fall. Jag o mitt konstiga gäng har fått som vana att stalka Harry Potter i skolkorridorerna(eller nån skum typ med tillgång till polyjuice-extrakt och Harrys DNA), därför blev jag glad över Fridas present till mig(en annan frida, jag är inte schizofren. Än.) som ju var en kopia av en av Harrys ursprungliga skolböcker!!!!



HARRY! HARRY! HARRY! HARRY! HARRY! HARRY! HARRY! HARRY! HARRY! HARRY! HARRY! HARRY! >:D


...



ehm... nån mer som lider av harry potter-mani?

Alla kan vi behöva en rejäl applåd då och då.

Igår lade jag och mina vänner oss i en hög i skolkorridoren och applåderade varje främling som gick förbi. Vad är vi då för konstiga människor, tänker ni då.


och nu vet ni.

Framtid - Frida efter gymnasiet?

Idag har jag nojjat runt på Google efter möjliga och omöjliga universitetsval runt o kring i Svea Rike, ett år för tidigt förvisso men ändå. Ville bara ha lite koll, uppdrag slutfört! Har kommit fram till att det spelar i princip ingen roll vad jag väljer till IV-val* i trean på Bäckängsgymnasiet, jag kommer i princip in på alla utbildningar jag vill med de kurser som kommer med programmet. Yiiho! Webbdesign för mig nästa år ;)

- En onödig kurs vad gäller min framtid(journalistik), men något jag varit intresserad av ett bra tag nu!

Förövrigt trivs jag väldigt bra på Bäckängsgymnasiets samhällsprogram inriktning Författarskap- och journalistik - alla kategorier! Visst är det härligt när man vet att man gjort rätt val?


Arenakampen 2009 - Bäckäng vann över Borås alla andra gymnasier.
detta är bara en av fördelarna med att vara bäckängit :)



*IV-val = individuella val

Cuteness!

Inte mycken har skrivits av mig det senaste, men äsh. Det kommer och går! =)

Som belöning för ert tålamod ska jag ge er en sockerchock!
En rejäl en!



Caaandy-lion! :D




FML Twilight Edition, & Mystery Google

Länktips, why not?

1. Som spoof på sidan FML(fuck my life)-[svensk version] kommer nu MLIT - My Life Is Twilight. Riktigt underhållande att ögna igenom, om man inte har nått bättre för sig. Undrar om det finns fler varianter på detta? Kommentera gärna!





2. Över till Ännu ett av åtskilliga Google-projekt, sidan heter Mystery Seeker och går ut på att vad man än skriver in i sökrutan, så får man fram resultat från den sökning som gjordes före din.


Vanligt förekommande är sk missions - skriv in ett uppdrag på engelska för nästa som får upp just ditt resultat. Exempelvis: Mission: smile to strangers all day! Eller varför inte skriva in din hemsida eller e-mail - så får du se vad som händer, kanske skaffar du dig en ny vän?

Emoticons och ASCII

...are funny.



Imogen Heap <3

ny favorit idag. Ungefär alla låtar är bra. grejt.



How's THIS for fashion...

Okej. JAG kommer aldrig bli nån modebloggare. Det betyder inte att man inte kan gilla kläder.


I lost the game... So did you!
kommentera om du känner dig berörd...
vill du veta spelreglerna? ;)

Vad ska jag läsa?

Vilka böcker tycker DU, att alla människor bör ha läst?
Vilka platsar på måste-listan, vilka är snarast allmänbildning att ha läst?

Jag började gilla läsning först förra året, så jag har mycket att ta igen. Ändå tryter fantasin... Så vilken är den bästa boken/bokserien enligt dig?



The Snuffles Said...



Denna lilla dikt skrev jag i ära till Bhumibol Adulyadej, Thailands ärovördiga kung.
Och Snuffles var den bästa karaktären i Harry Potter-böckerna.

Admit it....

vill ha...




Egentligen skulle jag vilja ha en systemkamera, men priserna på dem äro alltför saftiga för min plånka. Inte för att jag skulle ha råd med en sån här just nu... Artonårspresent kanske?

Fast då skall man ju vänta ett halvår på den också... Dagens I-landsproblem :)



På tal om vill-ha...

en sån här sparbössa skulle man ha :)

Vad har frida ellinor gjort idag, tro?

Inte mycket. Ilat runt en del i hemmet och ordnat saker. Utövat omvänd julstädning i egna rummet. Nya gula lakan i sängen. Filat på sommar-CV:n, känns hyfsat färdig nu. Påbörjat skolarbete så smått, snart drar det igång igen.

Oj, vilken intressant text.
Ni ångrar verkligen inte att ni klickade in er hos mig nu, va.

Jag är en oerhört intressant person. För att inte säga "engagerad, initiativtagande och arbetsglad människa som alltid strävar efter kunskap och förbättring". Att skriva CV, det känns som ett enda stort skryt-jobb.



Avboka alla flyg.

det finns mycket att skriva nu. Mamma är handikappad. Hon halkade igår, på en ondskefull isfläck utanför mormor. Jo, det finns ondska även i Alingsås. No kidding!

En axel ur led. Det var kanske bra med tänka på vad som kunde ha hänt. Dessutom var det vänster arm, så jo, det finns, som man säger, ändå alltid minst en godartad smurf i varje äcklig pumpapaj.


godartade smurfar i en äcklig pumpapaj.

Så nu blir det till att ta hand om mamsen, så som hon tog hand om mig när jag var nyopererad. När man bara har en hand tillgänglig, ja då kan det nämligen bli trubbel med en hel del massa saker, även om det råkar vara högern man får behålla.

Så jag får avboka alla planer denna vecka, Sorry Flis m.m!
(en virtuell tjuga till dig, om du fattade ordvitsen)


Fördelen med att vara den enda i familjen som inte bantar

...all choklad som blev över efter julhelgen tillfaller mig.

Min nya facebookgrupp!

Jag hoppas bara att den inte är för specifik...



Och nu, över till Reklaaam!

Liftarens Guide

Okej. Hur coolt är det att dagen efter jag läst ut Liftarens Guide till Galaxen så visas den på tv4. Någotsånär yber-coolt, skulle jag säga. Särskilt som boken som sagt tagit mig cirkus 8 månader att ta mig igenom, samt att den är, tja, lite udda.

Jag sitter fastklistrad vid skärmen imorn.
(omväxlingsvis, jag vet.)

01-01-10

Det är en ny dag, av en ny månad, på ett nytt år - och pappret framför mig ligger vitt, slätt och oskrivet, för mig att fylla med allt möjligt och omöjligt. Ja optimismen sjuder ur varje hörn. Kakor åt folket!

Och trots att detta egentligen bara är ytterligare en dag mot sitt slut - en dag då man gick upp lite för sent, prokrastinerade lite för mycket och fick i stort sätt ingenting gjort, känns ändå dagens datum i sig som en framgång tillräcklig att föra våra tankar bort från vår sedvanliga oduglighet. Skål!

Fyvärkerierna var inte illa igår heller! Inga olyckor hos oss, alla katter är intakta...
Dessa människor kan nog dessvärre inte säga detsamma:


RSS 2.0